Torta di ciliegie

Torta di ciliegie

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

Ciliegie
  • 350 g di ciliegie a metà e denocciolate (peso netto)
  • 100 g zucchero
Farcitura
  • 5 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti
  • 250 g di mascarpone
  • 100 g di yogurt bianco dolcificato
Pasta biscotto
  • 3 uova i tuorli e gli albumi separati
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g zucchero
  • 125 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • 30 g di acqua fredda
Terminare la preparazione
  • 1 - 2 cucchiai zucchero a velo
  • sciroppo di amarena a piacere
  • ciliegie intere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 10.3 g
Calorieën 2012 kJ / 481 kcal
Vetten 23 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 62.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...