Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciliegie
- 350 g di ciliegie a metà e denocciolate (peso netto)
- 100 g di zucchero
Farcitura
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 250 g di mascarpone
- 100 g di yogurt bianco dolcificato
Pasta biscotto
- 3 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 pizzico di sale
- 120 g di zucchero
- 125 g di farina tipo 00
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 30 g di acqua fredda
Terminare la preparazione
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- sciroppo di amarena, a piacere
- ciliegie intere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2012 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta rovesciata all'ananas
1 godz.
Tiramisù al limone
6h 5 min
Tiramisù alle fragole
3 Std. 30 Min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 Std. 40 Min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 min
Biscotti di Basilea
1 Std. 50 Min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 min
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5 Std. 30 Min
Torta pazientina
3hod. 55min
Torta alla macedonia di frutta
1 Std. 30 Min
Torta mascarpone e noci
1 Std. 30 Min
Torta all'arancia e crema tropicale
2h 35 min