Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciliegie
- 350 g di ciliegie a metà e denocciolate (peso netto)
- 100 g di zucchero
Farcitura
- 5 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti
- 250 g di mascarpone
- 100 g di yogurt bianco dolcificato
Pasta biscotto
- 3 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 pizzico di sale
- 120 g di zucchero
- 125 g di farina tipo 00
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 30 g di acqua fredda
Terminare la preparazione
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- sciroppo di amarena, a piacere
- ciliegie intere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2012 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisù ricotta e mirtilli
5 godz. 15 min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Crostatine di riso con cuore di mela
1 Std. 20 Min
Trifle alle fragole
5 godz. 30 min
Tortini di fichi
6u. 5min
Crostata al limone
1 Std. 15 Min
Tortine alle mele
1 godz. 30 min
Torta alle albicocche con crumble
1h 50min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 min
Crostata di mele
1u. 5min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 godz.
Ciambella farcita allo yogurt
2 godz.