Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato
- 60 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di amido di mais (maizena)
Base
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 20 g di Rum
- 1 uovo
- 85 g di zucchero
- 60 g di farina tipo 00
- 30 g di cacao amaro in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 150 g di confettura di albicocche
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 20 g di latte intero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 26.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Torta Bicerin
30 Min
Cheesecake al cocco
4 godz. 20 min
Sacher Torte
2 Std. 30 Min
Fantasia di nocciole
1h 35min
Tartufi al cioccolato bianco
50 Min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6 godz. 30 min
Cassata siciliana
6 Std. 35 Min
Panettone farcito
6 Std. 45 Min
Torta gelato ricotta, pere e cioccolato
3h
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10 Std.
Semifreddo alle castagne
12h 15min