Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 2 tuorli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 00
- 100 g di burro morbido
- 130 g di zucchero di canna
- 100 g di fichi secchi a pezzi
- 60 g di albicocche secche denocciolate a pezzi
- 60 g di gherigli di noci
- mandorle q.b.
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1460.2 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 9.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandoro
12h
Panettone
6hod. 30min
Pagnotte integrali con lievito madre
4hod.
Lievito madre
72h 15min
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12h 30min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Panettone integrale con mirtilli
13h 10min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2hod.
Sciroppo di amarene
24h 40min
Panettone al cioccolato e arancia
3 Std. 30 Min