Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringa al cacao
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 15 g di cacao amaro in polvere
Mousse
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 8 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Crema pasticcera
15 Min
Cuore di cheesecake ai lamponi
7h
Bignè menta e cioccolato
4h
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3 Std. 30 Min
Galette des rois alle mele caramellate
3 Std.
Mini flan al pan di Spagna
2h 45min
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6h
Torta al cioccolato cotta a vapore con panna montata
1 Std. 10 Min
Torta carote e mango (senza glutine)
2h 55min
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min