Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringa al cacao
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 15 g di cacao amaro in polvere
Mousse
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 400 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 8 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Sacher
3 Std. 30 Min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Sacher Torte
2 godz. 30 min
Glassa al cioccolato
20 Min
Pasta di zucchero
1h 10min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1 Std.
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Torta Sacher bianca
2 Std. 15 Min
Budino ai 3 colori
8 Std.
Torta pazientina
3h 55min