Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- ½ dose di pasta frolla (vedere consigli)
- 10 g di burro
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 2 tuorli
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 60 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 21.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15 Min
Crema inglese
15 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Monte bianco
1 Std.
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Gratin di baccalà e besciamella
1 Std.
Sformato di baccalà
3 Std. 30 Min
Bomboloni croccanti con crema
5 Std. 30 Min
Tortini al caramello
1 Std.
Croquembouche monoporzione
2u. 40min
Éclair alla crema di limone
4h
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min