Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g di pan di Spagna, un disco (Ø 20 cm e altezza 1 cm circa)
-
liquore al cocco q.b.
of Rum bianco q.b.
Mousse al cocco
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 40 g di cocco disidratato grattugiato
- 85 g di latte condensato zuccherato
- 2 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
2
cucchiai di liquore al cocco
of 2 cucchiai di Rum bianco
Gelée al mango
- 100 g di acqua
- 85 g di zucchero
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di polpa di mango a tocchetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Diamanti ripieni di gelato al whisky
5h 55min
Tiramisù al profumo di lavanda
5h
Torta ricotta e fichi
10 Std. 30 Min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3 Std. 30 Min
Fruttone leccese al cioccolato
1 Std. 40 Min
Tiramisù crema di ricotta e mango
1h 30min
Piccole lemon meringue pie
2 godz. 35 min
Milkshake lampone e meringa
10min
Torta Red velvet
3 Std.
Crema mousseline
1h
Red velvet cake
1h 15min