Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g di pan di Spagna, un disco (Ø 20 cm e altezza 1 cm circa)
-
liquore al cocco q.b.
of Rum bianco q.b.
Mousse al cocco
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 40 g di cocco disidratato grattugiato
- 85 g di latte condensato zuccherato
- 2 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
2
cucchiai di liquore al cocco
of 2 cucchiai di Rum bianco
Gelée al mango
- 100 g di acqua
- 85 g di zucchero
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di polpa di mango a tocchetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al mango
20min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Bignè cake
4h
Tortini al caramello
1 godz.
Semifreddo al tè verde
5h
Dolce al latte
5h
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30 min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Crema chantilly
35min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min