Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g di pan di Spagna, un disco (Ø 20 cm e altezza 1 cm circa)
-
liquore al cocco q.b.
of Rum bianco q.b.
Mousse al cocco
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 40 g di cocco disidratato grattugiato
- 85 g di latte condensato zuccherato
- 2 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
-
2
cucchiai di liquore al cocco
of 2 cucchiai di Rum bianco
Gelée al mango
- 100 g di acqua
- 85 g di zucchero
- 6 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di polpa di mango a tocchetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake all'arancia
5h 40min
Torta Bicerin
30 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Torta cuore soffice panna e caffè
4h 30 min
Torta magica
4 Std.
Torta brulée
11sa
Tiramisù (senza lattosio)
5h 30 min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5 Std.
Crema al cioccolato e banana
20 Min
Polpettine gufetti ai formaggi e pretzel
Geen beoordelingen
Piccole lemon meringue pie
2h 35min