Compatibele versies
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringata alle nocciole
- olio di semi di girasole q.b. per oliare
- 250 g di zucchero semolato
- 150 g di nocciole sgusciate
- 5 albumi
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
Farcitura al toffee
- 75 g di caramelle Toffee
- 1 banana (circa120 g)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi piccoli
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Assemblare la torta
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao), in 1 blocco
- 35 g di nocciole spellate, tostate
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1483.1 kJ / 354.5 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35.9 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 35.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Bicerin
30min
Torta al cioccolato fondente, clementine e nocciole
1 Std. 30 Min
Torta banana e cioccolato glassata alla ricotta
1h 20 min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6 godz. 30 min
Torta Bimby® al caffè e nocciole
1h
Torta banane e cioccolato
4h 20 min
Fantasia di nocciole
1 godz. 35 min
Pink velvet cake
7 godz. 20 min
Torta cioccolato, caramello e noci
1h 40 min.
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Tortini di fichi
6 godz. 5 min
Torta pazientina
3 Std. 55 Min