Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee

Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
12 fette

Ingrediënten

Meringata alle nocciole
  • olio di semi di girasole q.b. per oliare
  • 250 g di zucchero semolato
  • 150 g di nocciole sgusciate
  • 5 albumi
  • 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
Farcitura al toffee
  • 75 g di caramelle Toffee
  • 1 banana (circa120 g)
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema al cioccolato
  • 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi piccoli
  • 80 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Assemblare la torta
  • 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao) in 1 blocco
  • 35 g di nocciole spellate, tostate

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Natrium 35.3 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1483.1 kJ / 354.5 kcal
Vetten 22.3 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraten 35.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...