Compatibele versies
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringata alle nocciole
- olio di semi di girasole q.b. per oliare
- 250 g di zucchero semolato
- 150 g di nocciole sgusciate
- 5 albumi
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
Farcitura al toffee
- 75 g di caramelle Toffee
- 1 banana (circa120 g)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi piccoli
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Assemblare la torta
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao), in 1 blocco
- 35 g di nocciole spellate, tostate
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1461 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta alle bucce di banana
3h 45min
Torta ai frutti esotici
8óra 10p
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24h 50min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2 Std. 30 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Tiramisù allo zabaione
7h
Torta alle mandorle glassata alla vaniglia
2h 15min
Crema chiboust
1 Std.
Torta carote e mango (senza glutine)
2h 55min
Crema mousseline
1 Std.
Torta cremosa al limone
2 Std. 30 Min