Compatibele versies
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringata alle nocciole
- olio di semi di girasole q.b. per oliare
- 250 g di zucchero semolato
- 150 g di nocciole sgusciate
- 5 albumi
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
Farcitura al toffee
- 75 g di caramelle Toffee
- 1 banana (circa120 g)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi piccoli
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Assemblare la torta
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao), in 1 blocco
- 35 g di nocciole spellate, tostate
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1461 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Torta cioccolato, caramello e noci
1 Std. 40 Min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1h 20min
Torta marmorizzata alla crema di pesca
Geen beoordelingen
Torta pazientina
3h 55min
Torta Sacher bianca
2 godz. 15 min
Torta raw all'arancia e mandorle
1 godz. 30 min
Zuccotto gelato
12h
Panna cotta alle mandorle
6sa 30 dk
Bicchierini con crema al limone e biscotti
1 godz. 30 min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 Min
Torta cremosa al limone
2 Std. 30 Min