Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base alle mandorle
- 80 g di zucchero grezzo di canna
- 400 g di panna (35% di grassi)
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 1 albume
- 1 cucchiaio di caffè istantaneo
- 1 pizzico di sale
- 60 g di mandorle pelate, tostate e non salate
Crema al cioccolato e caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 300 g di panna (35% di grassi) fredda
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 1 tuorlo
- 2 uova
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 2 cucchiai di caffè espresso
Caramello allo Champagne
- burro q.b.
- 40 g di mandorle a lamelle
- 130 g di zucchero grezzo di canna
- 100 g di Champagne
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1933 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 32.4 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Bicchierini di gelato al biscotto con fichi e cioccolato
10h 30min
Colombine con gelato all'amaretto
10h 20min
Gelato biscotto al caffè
20h
Coppa fredda di crema e fragole
2u. 45min
Bignè all'amarena
3 Std.
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20min
Bon bon gelato
5h
Gelato al torrone
10h 20min
Torta gelato ai frutti di bosco
11h 30min
Granita al pompelmo rosa
15min
Zuccotto gelato
12h
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h