Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne

Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne

4.9 8 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 10u.
12 fette

Ingrediënten

Base alle mandorle
  • 80 g di zucchero grezzo di canna
  • 400 g di panna (35% di grassi)
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 1 albume
  • 1 cucchiaio di caffè istantaneo
  • 1 pizzico di sale
  • 60 g di mandorle pelate tostate e non salate
Crema al cioccolato e caffè
  • 100 g di zucchero grezzo di canna
  • 300 g di panna (35% di grassi) fredda
  • 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 1 tuorlo
  • 2 uova
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 2 cucchiai di caffè espresso
Caramello allo Champagne
  • burro q.b.
  • 40 g di mandorle a lamelle
  • 130 g di zucchero grezzo di canna
  • 100 g di Champagne

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 6 g
Calorieën 1933 kJ / 460 kcal
Vetten 32.4 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 38.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...