Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 4 foglie di salvia fresche
- 4 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di origano secco
- 150 g di farina tipo 0
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di lievito istantaneo per torte salate
- 100 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 243.1 kJ / 58.1 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 155.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannoncini alla crema di vino rosso
40min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Cupcake ai fiori di sambuco
1h 5min
Biscotti al burro
50min
Ciambelline glassate
50min
Dolce riccio
1 Std. 20 Min
Girandole della Befana
3h
Ciambella paradiso cioccolato bianco e lamponi
2h
Torta Cook-Key®
2h
Bruco brioche
2h
Ciambella ricoperta al cioccolato
55min
Muffin al burro
1h 5min