Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 1 arancia
- 120 g di zucchero
- 3 uova
- 220 g di farina tipo 00
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Bagna all'arancia
- 100 g di acqua
- 20 g di zucchero
- 10 g di liquore all'arancia (optioneel)
Crema all'arancia
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 1 arancia
- 90 g di zucchero
- 300 g di latte
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 2 tuorli
- 10 g di liquore all'arancia (optioneel)
Terminare la preparazione
- 250 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 80.3 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambelline glassate
50 λεπτ.
Torta Bimby®
1 godz. 50 min
Torta pan di zenzero e cioccolato
1 godz. 40 min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Pariser bullar
2h 50min
Girelle alla ricotta
1h 15min
Torta foresta nera
3 Std.
Torta all'arancia e crema tropicale
2ωρ. 35 λεπτ.
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5ωρ.
Tetù
1 godz. 50 min
Torta Bicerin
30 λεπτ.