Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 90 g di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 40 g di cioccolato fondente a pezzi
- 170 g di confettura di uva
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- zucchero q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 435 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Ciambelline al vino rosso
1 godz.
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Chiffon cake al limone
1 Std. 30 Min
Chiffon cake bicolore
1 Std. 30 Min
Calzone dolce di ricotta
1 Std. 40 Min
Ciambellone integrale noci e fichi
2 Std.
Ciambellone al kefir e orzo
1 godz.
Fiadoni
1 godz.
Biscotti cegliesi
1h 10min
Mostaccioli siciliani
1 godz.
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25min
Pizza rustica lucana
1 godz. 15 min