Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di zucchero
- 3 chiodi di garofano
- 60 g di datteri denocciolati
- 50 g di gherigli di noci
- 150 g di mascarpone
- 30 g di liquore all'amaretto
- 350 g di farina tipo 00
- 40 g di olio neutro
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaini rasi di bicarbonato di sodio per uso alimentare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 284 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 2.9 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza rustica lucana
1h 15min
Pasticcio altamurano
3h 30 min
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Tarallucci alla confettura di uva
2h
"Scafata" viterbese
1 Std. 50 Min
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Taralli dolci al profumo esotico
1 Std. 30 Min
Ciambella ciociara
3 godz.
Sagne chine
1h 40 min.
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h