Veneziane mignon

Veneziane mignon

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
12 porzioni

Ingrediënten

Pasta sfoglia
  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
  • 90 g di acqua fredda + q.b.
Pan di Spagna
  • 10 di burro
  • 4 uova
  • 100 g zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
    ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 120 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale (optioneel)
Farcitura
  • 530 g di latte
  • 50 g di limoncello
  • 2 uova
  • 100 g zucchero
  • 40 g di farina tipo 00
  • 180 g di liquore Strega

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 8.8 g
Calorieën 1904 kJ / 455 kcal
Vetten 19 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 56.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...