Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 90 g di acqua fredda + q.b.
Pan di Spagna
- 10 di burro
- 4 uova
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato
of ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 120 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale (optioneel)
Farcitura
- 530 g di latte
- 50 g di limoncello
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 180 g di liquore Strega
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 56.3 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Chiacchiere salate
55min
Pitte pie calabresi
1 Std. 30 Min
Fantasia di nocciole
1 godz. 35 min
Ravioli fritti salati
1h 5min
Ciambelle salate farcite
4h 5min
Cheesecake alle castagne
1 Std. 30 Min
Bon bon con liquore all'arancia
2 godz. 20 min
Focaccia alle alici
1 Std. 55 Min
Calzone dolce di ricotta
1h 40 min.
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Geen beoordelingen
Taralli al limoncello
45min