Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 3 uova (da 60 g)
- 90 g di zucchero
- 75 g di farina tipo 00
- 75 g di fecola di patate
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Pasta sfoglia
- 135 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 135 g di farina tipo 00
- 60 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 70 g di frumina
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 90 g di Alchermes
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema chantilly
35 min
Bignè con crema pasticcera
3u.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2u.
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Cigni alla crema diplomatica
2u.
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Bignè con crema al pistacchio
3u.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2u. 30min
Torta Diplomatica
3u.
Bignè cake
4u.
Pain aux raisins
4h 30 min