Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 80 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 80 g di farina manitoba
Impasto
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 45 g di zucchero semolato fino
- 100 g di uova, sbattute (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 140 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 420 g di farina manitoba
- 70 g di uvetta, ammollata nel Rum per 10 minuti e strizzata
- 40 g di pinoli sgusciati
- 10 g di sale
Termine della preparazione
- 1 uovo
- 50 g di panna (35% di grassi)
- farina manitoba q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Pane sciapo umbro
14h
Pizza di pasqua dolce
3h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Fiadoni
1h
Tozzetti
1 godz. 30 min
Torcolo di San Costanzo
5 godz. 30 min
Ciaramicola
1h
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1h
Torta al testo
1h