Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gianduia
- 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole spellate e tostate
- 10 g di latte in polvere
-
150
g di cioccolato fondente a pezzi
of 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Impasto
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 uovo
- 1 goccia di estratto di vaniglia naturale
-
25
g di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Danubio dolce
3h 25min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Torta marmorizzata
2h
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Torta di rose
2h
Focaccia di patate
2h 50 min
Corona di pan di pizza
4h
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Treccia molisana pasquale
4h 30 min
Torta di rose salata
4 Std. 15 Min
Crostata bigusto
1 godz. 55 min
Torta Nua
2h