Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gianduia
- 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole spellate e tostate
- 10 g di latte in polvere
-
150
g di cioccolato fondente a pezzi
of 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Impasto
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 uovo
- 1 goccia di estratto di vaniglia naturale
-
25
g di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Torta di rose salata
4h 15min
Torta di rose
2 Std.
Danubio dolce
3h 25min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Veneziane
2h 40 min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Treccia alla cannella
3h 10min
Torta di rose
2 Std.
Torta russa di Verona
2 Std.