Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gianduia
- 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole spellate e tostate
- 10 g di latte in polvere
-
150
g di cioccolato fondente a pezzi
of 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Impasto
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 uovo
- 1 goccia di estratto di vaniglia naturale
-
25
g di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone gastronomico
26 godz.
Bomboloni al forno
3 godz. 35 min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Danubio dolce
3h 25 min.
Cannoli al nocciolato
20 min
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2h
Torta di rose
2h
Torta greca al cioccolato e mandorle
50min
Torta Nua
2h
Torta di albumi e cioccolato
45min
Torta Susanna
2u. 40min
Crostata morbida al cioccolato
2u. 40min