Torta di rose al gianduia

Torta di rose al gianduia

4.5 47 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 10min
12 porzioni

Ingrediënten

Gianduia
  • 50 g zucchero
  • 50 g di nocciole spellate e tostate
  • 10 g di latte in polvere
  • 150 g cioccolato fondente a pezzi
    150 g di cioccolato al latte, a pezzi
Impasto
  • 200 g di latte
  • 100 g zucchero
  • 1 cucchiaino di miele
  • 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
  • 1 uovo
  • 1 goccia di estratto di vaniglia naturale
  • 25 g di lievito di birra fresco
    1 bustina di lievito di birra disidratato
  • 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 8 g
Calorieën 1515 kJ / 362 kcal
Vetten 15 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...