Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 500 g di farina tipo 0
- 60 g di strutto
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 10 g di sale
- 250 g di acqua minerale frizzante
Terminare la preparazione
- strutto q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3745 kJ / 895 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 95.2 g
- Vetten
- 50.7 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Tigelle
3u. 50min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Grissini torinesi
1h 35 min
Bomba di riso
55min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30 min
Piadina romagnola farcita
55min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Casunziei all'ampezzana
1h 30min