Apparaten en accessoires
Gnocco fritto modenese
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porzioni
Ingrediënten
Impasto
-
500 g di farina tipo 0
-
60 g di strutto
-
2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
-
10 g di sale
-
250 g di acqua minerale frizzante
Terminare la preparazione
-
strutto q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
3745 kJ /
895 kcal
Vetten
50.7 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
95.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sapori d'Italia
5 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Sgabei
3u.
Piadina romagnola farcita
55min
Agnolotti al brasato
3u.
Chizze al Parmigiano reggiano
1u. 20min
Gnocco al forno con i ciccioli
4u. 50min
Agnolotti del plin
10u. 30min
Baci di dama
1u. 30min
Tortelli verdi
3u. 30min
Crescentine modenesi
11u.
Focaccia al formaggio di Recco
1u. 15min
Gnocco fritto
1u. 5min
Tigelle
3u. 50min