Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 500 g di farina tipo 0
- 60 g di strutto
- 2 cucchiaini di bicarbonato di sodio
- 10 g di sale
- 250 g di acqua minerale frizzante
Terminare la preparazione
- strutto q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3745 kJ / 895 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 95.2 g
- Vetten
- 50.7 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotti romani
1h 10min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3u. 40min
Crescentine modenesi
11 Std.
Focaccia al formaggio
55min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Piadina romagnola farcita
55min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4u. 55min
Tigelle
3u. 50min