Apparaten en accessoires
Salsa al caramello
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 porzioni
Ingrediënten
-
200 g zucchero
-
2 cucchiaini di acqua
-
200 g di panna (min. 30% di grassi)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
1017 kJ /
243 kcal
Vetten
11.7 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gelati e sorbetti
66 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Sandwich con crema alla vaniglia
2h
Caramello fango
20min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Cioccolato temperato
15min
Sciroppo di cacao
20min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Bignè all'amarena
3h
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Topping al cioccolato
25min
Copertura di cioccolato all'olio
15min
Caramello liquido
35min
Crema al caramello salato
1h 10min