Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 2 uova medie
- 30 g di acqua + q.b.
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 51.8 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2hod. 45min
Pasta fresca (senza glutine)
1hod. 5min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 godz. 50 min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 godz.
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pizzette faccina (senza glutine)
2h
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Pane veloce (senza glutine)
1h