Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte + q.b.
- 20 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- 550 g di farina manitoba + q.b.
- 1 uovo medio
- 20 g di liquore a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1629.3 kJ / 389.4 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 69.1 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 33.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 224.8 mg
Alternatieve recepten
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Torta di rose salata
4h 15min
Torta di rose
2h
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Brioche morbide molisane
7h
Pan brioche allo yogurt
5h 15 min
Treccia alla cannella
3 Std. 10 Min
Treccia al latte
2 godz. 30 min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 godz. 20 min
Buchteln alla confettura di prugne
4 godz. 10 min
Torta di rose al gianduia
4 godz. 10 min