Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 250 g di mandorle pelate e tostate
- 5 uova
- 250 g di zucchero
- 150 g di olio di semi di girasole
- 40 g di liquore all'amaretto
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaini rasi di cannella in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Glassa al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 20 g di burro
- 50 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3406 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 73.3 g
- Vetten
- 51.3 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambelline al vino rosso
1h
Chiffon cake al cioccolato
1h 10min
Chiffon cake al limone
1h 30min
Chiffon cake bicolore
1h 30min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Chiffon cake
4h
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Maritozzo romano
11h
Fiadoni
1h
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Pizza di pasqua dolce
3h
Tozzetti
1h 30min