Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di zucchero
- 2 uova, a temperatura ambiente
- ½ limone, preferibilemtne biologico, la scorza grattugiata
- 80 g di burro morbido a pezzi
- ½ bustina di vanillina in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di liquore all'anice
- 400 - 450 g di farina tipo 00, antigrumi
- 40 g di mandorle tostate
- 20 g di pinoli
- 20 g di frutta mista candita a pezzetti
- 30 g di uva passa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2108 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 88.4 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambelline al vino rosso
1h
Panpepato
25h 40min
Crescia al formaggio
3h 10min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Castagnole
1h 20 min
Ciambellone veloce allo yogurt
40 min
Ciambella ciociara
3h
Pizza di pasqua dolce
3h
Maritozzo romano
11h
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Ciambellone alla frutta secca
55 min