Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 500 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di latte
- 10 g di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di formaggio rigatino a pezzi (2-3 cm), tipico abruzzese
- 200 g di formaggio di pecora o vaccino, semi stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 6 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di lievito istantaneo per torte salate
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parrozzo
1 Std. 10 Min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Tarallucci alla confettura di uva
2 Std.
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Maritozzo romano
11u.
Ciambellone alla frutta secca
55 Min