Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema di ricotta
- 30 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata
- 25 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 372 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Pan di Spagna
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 godz. 40 min
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12 Std. 30 Min
Torta mimosa gelato
3h 30min
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3óra
Panna montata al frutto della passione
5min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2h 30min
Crema chiboust
1h