Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema di ricotta
- 30 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata
- 25 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 372 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3 Std.
Cheesecake della Vigilia (TM6)
4h 30 min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1h 20min
Panna montata al frutto della passione
5min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2 Std. 5 Min
Torta ricotta e pistacchio
8h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Mattonelle con crema di ricotta
8h 50min
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min