Bignè alla crema di ricotta

Bignè alla crema di ricotta

4.2 21 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
30 pezzi

Ingrediënten

Pasta choux
  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
Crema di ricotta
  • 30 g di zucchero
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata
  • 25 g di cacao amaro in polvere
Terminare la preparazione
  • 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 0 mg
Eiwitten 2.5 g
Calorieën 372 kJ / 89 kcal
Vetten 6 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 2.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...