Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 180 g di burro congelato, a pezzi
- 100 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Crema di ricotta
- 100 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di ricotta vaccina fresca, scolata dal siero
- 250 g di mascarpone
- 100 g di gocce di cioccolato fondente (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassatelle pasquali
2h 50min
Piccoli coni siciliani
1 Std. 45 Min
Cannolo scomposto
3 Std.
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Bignè alla crema di ricotta
2 godz. 30 min
Ravioli dolci fritti
1 Std.
Cheesecake al cannolo siciliano
8 Std. 55 Min
Ravioli di ricotta
1h 35min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Muffolette
3 Std.
Cannolo siciliano scomposto
30 Min
Sfinci siciliane
2 godz. 30 min