Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di spagna al cacao
- 110 g di farina tipo 00
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 7 g di lievito in polvere per dolci
- 3 uova
- 125 g di zucchero
- 35 g di burro fuso
- 1000 g di acqua
Mousse al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Croccante alle mandorle
- 150 g di mandorle a lamelle
- 250 g di zucchero grezzo
- 1070 g di acqua
- 30 g di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 50 g di aceto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1598 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 78 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trancetti bigusto
1j
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Tortine al limone (TM6)
2j
Cuore al limone (senza lattosio)
2j
Crêpes agli asparagi e salmone
2j 30 menit
Crostata ai frutti di bosco
2j 30 menit
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
1j 25 menit
Ciambella alle mele con gocce di cioccolato
1j 30 menit
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4 Std.
Torta cremosa al limone
2j 30 menit
Crostata alle fragole
2j
Torta della nonna
1j 30 menit