Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Eiwitten
- 53.2 g
- Koolhydraten
- 362.7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 13.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nodini alle olive
4h 30 min
Panini all'olio
3h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane pugliese
29h 20min
Pane barese
6h 15 min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini rosette
23h 20min
Polka (pane francese)
5 Std.
Il pane di Altamura
4h
Pane siciliano
2 godz. 45 min
Filoncini di semola
4h