Apparaten en accessoires
Pane al semolino
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
1 pezzo
Ingrediënten
-
5 g di lievito di birra fresco
-
300 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele di acacia
-
300 g di farina tipo 00
-
150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
-
20 g olio extravergine di oliva
-
15 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
53.2 g
Calorieën
7447 kJ /
1780 kcal
Vetten
23 g
Vezels
13.7 g
Koolhydraten
362.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Il meglio di Voi...Noi...Bimby®
60 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Baguette
4 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Rosette
5 Std. 20 Min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min