Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Eiwitten
- 53.2 g
- Koolhydraten
- 362.7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 13.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pane di patate
3h
Baguette
4h
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Corona bordolese
5sa 20 dk
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine
3h 30min
Pane siciliano
2h 45min
Ciabattine veloci
3h 10min