Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto
- 35 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 90 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 cucchiaio di latte
- 10 g di miele
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Crema di latte
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di latte condensato
- 10 - 20 g di miele, a piacere
- 9 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Girelle bicolore
3h
Macaron al cioccolato
24 Std.
Ghiaccioli cremosi panna e cioccolato
8h 20min
Zucchero a velo
5min
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1h 50 min
Glassa di zucchero
10min
Cioccolata calda
10min
Pasta di zucchero
1h 10min
Glassa al cioccolato
20min
Cake pops
4 Std. 25 Min
Waffles alla panna
1h 15min