Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto
- 35 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 90 g di zucchero
- 4 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 1 cucchiaio di latte
- 10 g di miele
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Crema di latte
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di latte condensato
- 10 - 20 g di miele, a piacere
- 9 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta biscotto
1u.
Pan di Spagna
1u. 50min
Panna montata
10min
Bignè al cioccolato
3u.
Glassa al cioccolato
20min
Pasta di zucchero
1h 10 min
Profiterole bianco
3h 15min
Crema al burro al cacao
10min
Rotolo decorato
1 Std. 5 Min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 godz.
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1u.
Gravity cake con confetti colorati
3u.