Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte
- 4 tuorli
- 1 uovo
- 130 - 150 g di zucchero, in base alla dolcezza desiderata
- 60 g di farina tipo 00
- 1 bustina di vaniglia in polvere
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 26.9 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema chantilly
35 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Millefoglie
5h
Mousse al cioccolato per copertura
20 min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 godz. 30 min
Torta Diplomatica
3h
Milkshake nocciole e vaniglia
15 min
Gelato biscotto alla fragola
4h
Crêpes
1 godz. 20 min
Mini millefoglie fragole e sambuco
3h 30 min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35 min