Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 180 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (optioneel)
of 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel) -
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 100 g di formaggio di capra fresco
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
-
1
rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
of 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 20 g di olio extravergine di oliva
- 16 pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di formaggio di capra fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di patate
2h 50min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30 min
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Calzone
2h 50min
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Focaccia alle melanzane
1h 50min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 Min
Pizzette marinare
1h 35min