Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 180 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (optioneel)
of 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel) -
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 100 g di formaggio di capra fresco
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
-
1
rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
of 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 20 g di olio extravergine di oliva
- 16 pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di formaggio di capra fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pugliese
1ωρ. 10 λεπτ.
Focaccia di patate
2u. 50min
Panzerotti alla romana
55min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Calzone
2u. 50min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Pizzette marinare
1ωρ. 35 λεπτ.
Panzerotti romani
1ωρ. 10 λεπτ.
Focaccine fantasia
2u. 5min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Focaccia alle melanzane
1hod. 50min
Pizzette alle erbe aromatiche
1ωρ. 35 λεπτ.