Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 180 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (optioneel)
of 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel) -
15
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 100 g di formaggio di capra fresco
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
-
1
rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
of 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 20 g di olio extravergine di oliva
- 16 pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di formaggio di capra fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1351 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone
2h 50min
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30 min
Panini dolci al latte
2h 40 min
Focaccia alla crema di formaggi
2 godz. 10 min
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Pizza quattro stagioni
1h 30 min
Pizzette marinare
1h 35 min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Panzerotti alla romana
55 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35 min