Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina di forza 180 W
- 40 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 50 g di frumina
- 180 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 5 g zucchero a velo
Bagna al Rum
- 200 g di acqua
- 130 g di zucchero
- 20 g di Rum
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2149.9 kJ / 513.8 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 91 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15 min
Bignè con crema pasticcera
3h
Pasta biscotto
1h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Bignè al cioccolato
3h
Profiteroles
2 Std.
Crema diplomatica
30 min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1h
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.