Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al pistacchio
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di pasta di pistacchio
Copertura al pistacchio
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 1 cucchiaino di pasta di pistacchio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 866.8 kJ / 208.1 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Pasta Choux
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Bavarese al mandarino
4 Std. 45 Min
Zuccotto
7h 10min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Profiteroles
2 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.