Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 130 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 20 g di vino bianco
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal / 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g / 5.4 g
- Koolhydraten
- 12.5 g / 12.5 g
- Vetten
- 34.9 g / 34.9 g
- Vezels
- 0.4 g / 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta di mandorle
1hod. 30min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Pitte pie calabresi
1hod. 30min
Veneziane mignon
2hod. 30min
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30 min
Arancini di riso
3h 5min
Elisir del tempo
10 min
Canascione
3 Std. 10 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Taralli al limoncello
45 min