Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 4 uova
- 150 g di zucchero
- 50 g di olio di riso
- 110 g di farina tipo 00
- 130 g di fecola di patate
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Crema alla vaniglia
- 650 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia
- 50 g di frumina
- 150 g di caffè espresso
Glassa al cioccolato
- 300 g di cioccolato fondente a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2012.5 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 58.1 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 66.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta cioccolato e barbabietola
2 godz. 30 min
Maxi cannoncino ripieno
6 godz. 30 min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 godz. 30 min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 Std. 20 Min
Ciambella al cioccolato e crema gianduia
1 godz.
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 godz.
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2 godz.
Torta Bicerin
30 min
Glassa al cioccolato
20min
Torta al cioccolato
1 godz.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min