Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al tiramisù
- 80 g di zucchero
- 5 g di caffè istantaneo
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 400 g di mascarpone
- 30 g di liquore all'amaretto
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 944 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 18.2 g
Alternatieve recepten
Bignè con crema al pistacchio
3h
Crema pasticcera
15 min.
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1h 50min
Profiteroles
2 Std.
Pasta di mandorle
1h 30 min.
Bignè all'amarena
3h
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5h 40min
Éclair all'arancia
7 Std.
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5 Std.
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h
Bignè con crema pasticcera
3h