Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al tiramisù
- 80 g di zucchero
- 5 g di caffè istantaneo
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 400 g di mascarpone
- 30 g di liquore all'amaretto
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 944 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 18.2 g
Alternatieve recepten
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Chiacchiere salate
55 Min
Bignè a sorpresa
2h
Bignè all'amarena
3 Std.
Mousse al cioccolato per copertura
20min
Pasta Choux
2h
Cappelli della befana
2h
Vasetti di fragole in crema delizia (per 2 persone)
2h 15min
Bicchierini di cassata
30 Min
Bignè craquelin
2h