Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 60 g di vino bianco + q.b.
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
Ripieno
- 350 g di castagne, sbollentate e spellate (vedere consigli)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 80 g di zucchero
- 2 cucchiai di Rum
- 2 cucchiai di liquore all'anice
- 40 g di caffè espresso
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 230 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiacchiere
1h 35min
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Struffoli
1 godz.
Struffoli di Natale (TM6)
1 godz.
Fiadoni
1 godz.
Castagnole ripiene
14h
Castagnole
1 Std. 20 Min
Piccole pastiere
2 godz.
Ciambelle di Carnevale
4h 5 min
Pastiera napoletana
15 Std.
Cavatelli
1 godz. 30 min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min