Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelato alla banana
- 5 banane mature (500 g circa) congelate, a pezzi
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 45 g di panna (min. 30% di grassi)
Salsa al caramello
- 80 g di burro a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero grezzo di canna
- 40 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di sciroppo di acero
- 1 pizzico di sale
Pasta biscotto alla vaniglia
- 125 g di zucchero
- 5 uova, a temperatura ambiente
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 125 g di farina autolievitante
- zucchero, q.b.
- zucchero a velo, q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1600 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Torta Bicerin
30min
Rotolo decorato
1h 5min
Pan di Spagna
1h
Pan di Spagna
1h 50 min.
Rotolo al caffe e nocciola
2h 30min
Rotolo alla frutta
1 Std. 25 Min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Rotolo al tiramisù
3 Std. 30 Min
Torta mimosa
1h 5min
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Coppa al cioccolato e panna montata
4h 20min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.