Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramello liquido
- 300 g di zucchero
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera all'arancia
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di latte
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 73.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Crema chiboust
1h
Pasta Choux
2h
Bignè con frutti canditi
6 godz. 30 min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Cigni alla crema diplomatica
2h
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Bignè con crema pasticcera
3 godz.