Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema al limone
- 70 g di zucchero
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 450 g di latte intero
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 45 - 50 g di farina tipo 00
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
-
½
stecca di vaniglia, i semini
of 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 878.5 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 63.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2h
Pan di Spagna
1 godz.
Pan di spagna panna e fragole
Geen beoordelingen
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1 godz. 30 min
Pasta biscotto
1 godz.
Cigni alla crema diplomatica
2h
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Crema diplomatica
30 min
Rotolo al tiramisù
3 godz. 30 min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.