Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema al limone
- 70 g di zucchero
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 450 g di latte intero
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 45 - 50 g di farina tipo 00
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
-
½
stecca di vaniglia, i semini
of 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 878.5 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 63.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2h
Pan di Spagna
1h
Pasta frolla
1h 10min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 godz. 20 min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2 godz. 30 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Crema mousseline
1h
Crostata crema e amarene
1h 30min
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min