Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 40 g farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di zucchero
- 5 tuorli
-
1
stecca di vaniglia, i semini
of 1 bustina di vaniglia in polvere - 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero (optioneel)
- 120 g farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
-
15
ribes rosso freschi
of 15 lamponi freschi - 10 foglioline di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2186.8 kJ / 522.7 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 358.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Pandoro TM6
15h 15 min
Panettone TM6
10 Std. 30 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Torta mimosa
1h 5min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Besciamella
15min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Panettone gastronomico farcito
7 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1h 50 min.