Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0 (almeno W 300)
Impasto
- 250 g di acqua fredda
- 2 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0 (almeno W 300) + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 10 g di sale
Farcitura e terminare la preparazione
- 50 g di formaggio stagionato (es. Casera, Asiago), a pezzi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 30 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 50 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 4891 kJ / 1201 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 185 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Graffe di Carnevale
4h
Pane semplice
4h
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Banettes rustiche
15u.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Panini sfogliati
3 Std. 30 Min
Rosette di farro
17h 30min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
3 Std. 40 Min
Pane al latticello
18 godz.
Pizza chiena
5h