Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di mandorle tostate non salate
- ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 100 di mosto cotto
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 100 g di zucchero
- 30 g di olio di semi di girasole
- 50 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di cannella in polvere
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 223.9 kJ / 53.5 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 22.5 mg
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Cartellate
1 godz. 5 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Taralli pugliesi
1小时 15 分钟
Pettole pugliesi
3hod.
Focaccia barese
2h 55min
Focaccia barese TM6
4u.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.