Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 135 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 200 g di farina manitoba
Impasto
- 70 g di burro a pezzi
- 300 g di farina manitoba
- 2 tuorli d'uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Pasta frolla
1 Std. 10 Min
Panettone gastronomico
26 Std.
Panettone salato di Natale (TM6)
8 godz.
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Pandoro TM6
15h 15min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Chiacchiere
1h 35min
Burger buns
4 Std. 40 Min
Pinsa romana
5 Std.
Pasta biscotto
1 Std.