Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 60 g di burro a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di crema gianduia
- 1 tuorlo
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 46.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4sa 30 dk
Bottoncini con wurstel
5 Std.
Pizzette
3 godz. 40 min
Piadina romagnola
15 Min
Pane bianco
3h
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Treccine al kefir
7 godz. 30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Girelle di pizza al prosciutto
2óra 30p
Burger buns
4 godz. 40 min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Cornetti brioche
6 godz. 30 min