Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato

Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato

2.8 30 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 25u. 20min
12 porzioni

Ingrediënten

Glassa al cioccolato (il giorno prima)
  • 8 g di gelatina in fogli
  • 175 g di acqua
  • 220 g di zucchero a velo
  • 125 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 75 g di cacao amaro in polvere
Torta brownie
  • 125 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 110 g di burro a pezzi
  • 125 g di zucchero
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 75 g di farina tipo 00
  • 100 g di pistacchi al naturale sgusciati
Crema ai pistacchi
  • 15 g di agar agar
  • 100 g di zucchero
  • 300 g di latte
  • 100 g di pasta di pistacchio
  • 4 tuorli d'uovo
  • 200 g di panna (35% di grassi)
Terminare la preparazione
  • 25 g di pistacchi al naturale sgusciati in granella

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 12 porzioni

Natrium 1048 mg
Eiwitten 157 g
Calorieën 30230 kJ / 7220 kcal
Vetten 450 g
Vezels 72 g
Verzadigd vet 205 g
Koolhydraten 613 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...