Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di rum scuro
- 60 g di uva passa
Impasto a cioccolato
- 130 g di acqua
- 85 g di panna (30-40% di grassi)
- 60 g di zucchero
- 30 g di burro, a temperatura ambiente
- 7 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo d'uovo
- 395 g di farina tipo 00
- 15 g di cacao in polvere
Terminare la preparazione
- 120 g di burro, a temperatura ambiente, a pezzi
- 140 g di zucchero grezzo
- 140 g di zucchero semolato
- 60 g di cacao in polvere
- 100 g di gocce di cioccolato al latte
Glassa
- 30 g di burro, a temperatura ambiente
- 140 g di zucchero a velo
- 60 g di formaggio fresco spalmabile, temperatura ambiente
- 30 g di cacao in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 220 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Uramaki di salmone
2h 30 min
Cheesecake al caffè
5 Std. 30 Min
Cheesecake al cioccolato
9 Std. 30 Min
Crêpes al cioccolato (senza glutine)
35min
Biscottini alla crema gianduia
40 min
Panini al latte condensato
1sa 15 dk
Kalács (Pane ungherese)
3h
Crostata al cioccolato bianco
1h 10 min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 godz. 35 min
Freakshakes gusto crostata
2h 30 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Bagel dolci al cioccolato
5h