Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di uva passa
- 60 g di rum scuro
Impasto a cioccolato
- 130 g di acqua
- 85 g di panna (30-40% di grassi)
- 60 g di zucchero
- 30 g di burro, a temperatura ambiente + q.b.
- 7 g di lievito di birra disidratato
- 395 g di farina tipo 00
- 15 g di cacao in polvere
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 120 g di burro, a temperatura ambiente, a pezzi
- 140 g di zucchero grezzo
- 140 g di zucchero semolato
- 60 g di cacao in polvere
- 100 g di gocce di cioccolato al latte
Glassa
- 30 g di burro, a temperatura ambiente
- 140 g di zucchero a velo
- 30 g di cacao in polvere
- 60 g di formaggio fresco spalmabile, temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 220 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1h
Madeleine al lime
35min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Torta Pescoffee in tazza
30min
Torta di rose all'arancia e cannella
5h 30min
Freakshakes ai waffles
50min
Torta soffice cioccolato e caffè
1h
Crêpes di biscotti con crema gianduia e ricotta
1h
Torta renna al cioccolato
4h
Torta crema e cioccolato
1h 35min
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2h
Crêpes al cioccolato (senza glutine)
35min