Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di uva passa
- 60 g di rum scuro
Impasto a cioccolato
- 130 g di acqua
- 85 g di panna (30-40% di grassi)
- 60 g di zucchero
- 30 g di burro, a temperatura ambiente + q.b.
- 7 g di lievito di birra disidratato
- 395 g di farina tipo 00
- 15 g di cacao in polvere
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 120 g di burro, a temperatura ambiente, a pezzi
- 140 g di zucchero grezzo
- 140 g di zucchero semolato
- 60 g di cacao in polvere
- 100 g di gocce di cioccolato al latte
Glassa
- 30 g di burro, a temperatura ambiente
- 140 g di zucchero a velo
- 30 g di cacao in polvere
- 60 g di formaggio fresco spalmabile, temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 220 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.
Torta al cioccolato fondente, clementine e nocciole
1 Std. 30 Min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1 Std. 30 Min
Torta al cioccolato CucinaBarilla
1h
Torta bara al cioccolato
2 Std. 20 Min
Muffin al burro
1h 5min
Biscotti cioccolato bianco e noci di macadamia
1h
Ciambella alle mele con gocce di cioccolato
1 Std. 30 Min
Torta di rose
2 Std.
Millefoglie alle arance
4 Std.
Galette des rois con gocce di cioccolato
5h
Coriandoli dolci
4 Std. 10 Min