Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1630 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina di segale
- 350 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 9874 kJ / 2360 kcal
- Eiwitten
- 64.1 g
- Koolhydraten
- 425.8 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 19.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambella spezzina al limone
40 min
Berlingozzo
50min
Roggenbrot (pane austriaco)
3óra 30p
Treccia di grano duro alla salvia
5óra
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12hod. 15min
Panini dolci al farro con frutta secca
1óra 15p
Focaccia di semola
6h 40 min
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Treccia di pane alle olive
5j 30 menit
Brioche morbide molisane
7h
Ciambella soffice con yogurt e farina di carrube
45 min