Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1630 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina di segale
- 350 g di farina manitoba
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 9874 kJ / 2360 kcal
- Eiwitten
- 64.1 g
- Koolhydraten
- 425.8 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 19.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Trecce dolci
4h
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5h 40min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Focaccine di segale ai semi
3h 30 min
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 godz. 30 min
Rosette di farro
17h 30min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 Std.
Pane di segale vallesano
10h
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.