Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta al cioccolato
- 180 g di zucchero
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 6 uova
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 200 g di burro a pezzi + q.b.
- 180 g di farina tipo 00 + q.b.
Crema diplomatica al Rum
- 220 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 30 g di Rum
- 40 g di frumina
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3060.5 kJ / 731.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 25.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 140.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15 min
Tiramisù pistacchi e ciliegie
5 Std.
Pink velvet cake
7 Std. 20 Min
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 godz.
Fruttone leccese al cioccolato
1h 40 min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10 min
Torta Bimby® al cocco e more
1 Std. 15 Min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1 Std.
Cupcake mimosa
1 Std.
Torta Bimby® ai mirtilli
1 Std. 15 Min
Torta mimosa
1h 5min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.