Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta al cioccolato
- 180 g di zucchero
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 6 uova
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 200 g di burro a pezzi + q.b.
- 180 g di farina tipo 00 + q.b.
Crema diplomatica al Rum
- 220 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 30 g di Rum
- 40 g di frumina
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3060.5 kJ / 731.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 25.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 140.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5 Std.
Tronchetto al tiramisù
4h
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2hod.
Red velvet cake
1h 15min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 Std. 10 Min
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30 min
Cupcake mimosa
1hod.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2hod. 20min
Pan di Spagna
1hod.