Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- olio di semi di girasole
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Frosting
- 250 g di burro morbido, a pezzi
- 500 g di zucchero a velo
- 120 g di panna (35% di grassi)
- 2 cucchiaini di estratto di vaniglia naturale
- ¼ di cucchiaino di sale
- colorante alimentare, rosso, gel o liquido (vedi suggerimento)
Decorazione
- 4 meringhe
- 1 melagrana, in quarti
- 3 - 4 marshmallow (optioneel)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2940.3 kJ / 702.7 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 110.7 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 183.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Torta mimosa
1hod. 5min
Pan di Spagna
1h
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 Std. 30 Min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1 Std. 30 Min
Biscotti da appendere
3 Std. 10 Min
Torta panna, fragole e lamponi
2 Std. 5 Min
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3 godz. 30 min
Mattoncini al cioccolato e glassa colorata
1h
Meringhe natalizie
8h
Bavarese al frutto della passione
3 godz.
Rotolo al caffe e nocciola
2óra 30p