Compatibele versies
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse al cioccolato bianco
- 340 g di cioccolato bianco a pezzi
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 8 g di gelatina in fogli ammollata in 40 g di acqua fredda
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 100 g di lamponi + q.b. per servire
- pandoro
Glassa a specchio
- 75 g di acqua
- 140 g di zucchero
-
140
g di glucosio
of 140 g di miele - 13 g di gelatina in fogli ammollata in 50 g di acqua fredda
- colorante alimentare rosso in gel q.b.
- 100 g di latte condensato
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fuso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146.1 kJ / 512.7 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 59.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze sfere al caramello e vaniglia
6 godz. 25 min
Pasta choux
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Tiramisù al caramello
4 Std. 50 Min
Torta Red velvet
3 Std.
Cream tart
4 Std.
Ganache al cioccolato
12h 20min
Cream tart a cuore (di LuCake)
10 Std. 20 Min
Crema diplomatica
30 Min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min