Compatibele versies
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse al cioccolato bianco
- 340 g di cioccolato bianco a pezzi
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 8 g di gelatina in fogli ammollata in 40 g di acqua fredda
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 100 g di lamponi + q.b. per servire
- pandoro
Glassa a specchio
- 75 g di acqua
- 140 g di zucchero
-
140
g di glucosio
of 140 g di miele - 13 g di gelatina in fogli ammollata in 50 g di acqua fredda
- colorante alimentare rosso in gel q.b.
- 100 g di latte condensato
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fuso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146.1 kJ / 512.7 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 59.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream tart
4hod.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Crema diplomatica
30min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2hod.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Mini bavaresi alle more
4u. 30min
Pasta choux
2hod.
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Cream tart a cuore (di LuCake)
10 Std. 20 Min