Compatibele versies
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse al cioccolato bianco
- 340 g di cioccolato bianco a pezzi
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 8 g di gelatina in fogli ammollata in 40 g di acqua fredda
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 100 g di lamponi + q.b. per servire
- pandoro
Glassa a specchio
- 75 g di acqua
- 140 g di zucchero
-
140
g di glucosio
of 140 g di miele - 13 g di gelatina in fogli ammollata in 50 g di acqua fredda
- colorante alimentare rosso in gel q.b.
- 100 g di latte condensato
Terminare la preparazione
- 50 g di cioccolato fuso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146.1 kJ / 512.7 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 59.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glassa di zucchero
10 min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Cioccolato temperato
15min
Crema diplomatica
30min
Caramello salato
1h
Cream tart
4h
Crema al burro al cacao
10 min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Freakshake gusto macarons
2h 40 min